Požičovňa outdoor výstroja


ViaFerrataVystroj
Neriskujte, najprv vyskúšajte. U nás požičiavame outdoorovú výstroj aj ZADARMO.

Nie ste si istí, či outdoorová aktivita o ktorej uvažujete bude pre Vás "to pravé"? Na to, aby ste to zistili už nemusíte nakupovať drahé vybavenie, ktoré by mohlo ostať nevyužité. Stačí využiť služby našej požičovne.
Naša špeciálna požičovňa je vhodná nielen pre začiatočníkov. Občas potrebujete špeciálne vybavenie iba pár krát do roka, niekedy iba párkrát za život, napríklad na expedícii. Oplatí sa Vám kupovať expedičný stan?

Výstroj si u nás môžete požičať a ak počas jeho používania zvážite, že sa Vám viac oplatí kúpa, môžete si následne požičaný výstroj odkúpiť. Ak sa rozhodnete pre odkúpenie požičaného výstroja, cenu za požičanie Vám vrátime!!!  Ponúkame nové, alebo iba veľmi málo používané vybavenie. Vzhľadom na to sú naše cenu za požičanie veľmi nízke. Vyskúšajte.

Zapožičiavame výstroj na:

Môžete si u nás požičať vybrané časti výstroja, alebo výhodnejšie doporučené sety. Následne si požičaný výstroj môžete odkúpiť. Ak sa rozhodnete pre odkúpenie požičaného výstroja, cenu za požičanie Vám vrátime. 

Kompletný cenník vybavenia požičovne Vám poskytneme mailom. Priebežne ho dopĺňame podľa aktuálního dopytu.  Podrobnejšie informácie o podmienkach požičovne spolu s kalkuláciou Vám na požiadanie zašleme mailom. 

fenix3_lista4

Konverzný kurz 1Eur = 30,126 Sk  

CENNÍK POŽIČOVNE      

Požadovaný cenník podľa druhu aktivity vyberte v ľavom menu.

Kompletný cenník vybavenia požičovne nového, alebo takmer nového vybavenia Vám poskytneme v našej predajni. Priebežne ho dopĺňame podľa aktuálneho dopytu. Podrobnejšie informácie o podmienkach požičovne Vám poskytneme priamo v predajni. Záloha sa určuje podľa aktuálnej predajnej ceny tovaru (kliknite na položku), mínus amortizácia podľa aktuálneho stavu.

UPOZORNENIE:
Upozorňujeme, že používaním outdoorového výstroja z našej ponuky je možné pri nesprávnom, dokonca aj pri správnom použití použití privodiť úraz, alebo smrť !!!. Nájomca používa túto výstroj na vlastné riziko a plne sa zaväzuje k zodpovednosti za správne a bezpečné používanie výstroje a pohyb v horskom teréne.
Prenajímateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za akékoľvek očakávané vlastnosti prenajímaného výstroja, ktoré sú závislé od počasia, podnebia, vlhkosti, vetra, resp. akýchkoľvek aktuálnych klimatických podmienok, napr. individuálny teplotný komfort v spacákoch, stanoch, karimatkách. Nájomca musí vedieť prenajímanú výstroj používať. Za neznalosť použitia takto prenajatého výstroja nenesieme žiadnu zodpovednoť. Nájonca je povinný si výstroj pred použitím prezrieť a zhodnotiť, či zodpovedá jeho požiadavkám.

 PozicovnaMini