O nás


Alpinus - VauDe team

Spoločnosť ALPINUS Bratislava s.r.o. bola založená v roku 2000 ako súčasť medzinárodnej siete outdoor -ovej firmy ALPINUS S.A. Po čase sa naša spoločnosť osamostatnila a ponuku produktov Alpinus sme výrazne rozšírili o tovary a služby svetových športových outdoorových výrobcov a o vlastné služby s pridanou hodnotou.
Naším cieľom je ponúknuť inú alternatívu zákazníkovi, ktorého neuspokojuje konzumná spoločnosť a hľadá aktívny oddych a športovú sebarealizáciu v prírode. Ponúkame športové outdoorové oblečenie, obuv a vybavenie pre turistiku, voľný čas a pobyt v prírode, camping, vysokohorskú turistiku, horolezectvo, skitouring, skialpinizmus, lyžovanie, nordic walking, via ferraty a podobne. Taktiež súvisiace vybavenie, ako sú GPS navigátory, outdoorové hodinky, meracie prístroje a služby.
Ponúkame služby špeciálnej požičovne outdoorového výstroja, s možnosťou zapožičania výstroja ZADARMO. Požičovňa je vhodná nielen pre začiatočníkov, ktorí ešte nie sú rozhodnutí, či ich vybraná aktivita bude dlhodobo zaujímať, ale aj pre užívateľov, ktorí špeciálnu výstroj potrebujú iba občas.

Od mája 2014 sme zrušili "kamennú" predajňu a prešli sme úplne na web s možnosťou osobného prevzatia tovaru v Bratislave. V najbližšom čase očakávajte príjemné zmeny na tejto stránke.

Návštevu našej stránky doporučujeme aj zákazníkom, ktorí nemajú v problematike outdoorového vybavenia prehľad, pretože okrem tovaru zabezpečujeme odborné poradenstvo pri nákupe. Pokiaľ chcete začať s niektorým z uvedených športov, kvalifikovane Vás vystrojíme.
Náš tím vykonáva viaceré z aktivít, na ktoré zabezpečujeme výstroj a priebežne testujeme nami ponúkané výrobky. Taktiež spoluorganizujeme a sponzorujeme viaceré outdoorové a najmä horolezecké aktivity, na ktorých sú výrobky z našej ponuky pravidelne testované.

zvoncek