NÁŠ TIP NA DOBRÝ NÁKUP


Funkčné termoprádlo na outdoorové aktivity -

Studenú, vlhkú zimu cítime vonku denne. Ak si chcete aj v tejto dobe užívať pohodu v prírode, je najvyšší čas na nákup zimného funkčného termoprádla.
Ponúkame iba kvalitné značkové funkčné prádlo, teraz naviac za absolútne bezkonkurenčné ceny.
Funkčné prádlo tvorí prvú vrstvu nášho odevu, zabezpečuje priamy kontakt s pokožkou a komfort, alebo nekomfort nosenia pocítite okamžite a časom sa stupňuje. Termoprádlo z našej ponuky je ideálne na aktívny pohyb v teréne, beh, bežky, lyžovanie, skialpinizmus, horolezectco aj všetky  ostatné zimné aktivity.

Ako si správne vybrať termo prádlo
Pri výbere termoprádla je dôležité zvážiť , na aký účel a v akom prostredí ho budeme využívať. Jednotlivé druhy sa odlišujú aj schopnosťou tepelnej izolácie a rýchlosťou odvádzania potu z pokožky. Na jeho výrobu sa najčastejšie používa polypropylén /POP/, polyester /PES/, polyamid, vlna a podobne.
V našej ponuke máme vysokokvalitné termoprádlo z vlny Merino a  z polyesteru /PES/.

Ortovox termopradlo Devold.jpg
Vlna Merino patrí medzi najobľúbenejšie a funkčne najvýkonnejšie obnoviteľné materiály. Jej získanie, spracovanie a likvidácia po skončení životného cyklu nezaťažuje prírodu. Je to 100% prírodný produkt, ktorý disponuje s vynikajúcimi termoregulačnými vlastnosťami. Má schopnosť dlhú dobu vydržať bez zápachu, reguluje vlhkosť, je vzdušná a je antibakteriálna. Poskytuje zároveň ochranu proti UV žiareniu.
V ponuke máme značky Devold, Ortovox.
Ortovox termopradlo Odlo.jpg
Thermoprádlo z polyesteru /PES/ má výborné absorčné vlastnosti, rýchlo schne. Je vhodné na aktívny pohyb, pri ktorom dávate prednosť pred zahriatím, suchu. Vďaka striebornému vláknu má taktiež schopnosť dlhú dobu vydržať bez zápachu a je antibakteriálna. V ponuke máme značku Odlo-
Akákoľvek voľba je výborná. Akciová ponuka platí do vypredania zásob.
Tovar môžete objednať na http://www.alpinusba.sk/index.php?ID=95&mnu=37
Pre viac informácií pozrite aj stránky:
http://www.ortovox.com/supersoft/long-sleeve-w-18
http://www.baselayer.co.uk/Odlo-Men-s-Evolution-Warm-Thermal-Long-Sleeve-Tee-O-180902--Black-product-246-240

Tovar môžete objednať na http://www.alpinusba.sk/index.php?ID=95&mnu=37