Predávané značky


Vaude
Salewa
Trangoworld
Asolo
Warmpeace
Ďalšie značky

O nás


Spoločnosť ALPINUS Bratislava s.r.o. bola založená v roku 2000 ako súčasť medzinárodnej siete outdoorovej firmy ALPINUS S.A. Po čase sa naša spoločnosť osamostatnila a ponuku produktov Alpinus sme výrazne rozšírili o tovary a služby svetových športových outdoorových výrobcov a o vlastné služby s pridanou hodnotou.
Naším cieľom je ponúknuť inú alternatívu zákazníkovi, ktorého neuspokojuje konzumná spoločnosť a hľadá aktívny oddych a športovú sebarealizáciu v prírode. Ponúkame športové outdoorové vybavenie pre turistiku, voľný čas a pobyt v prírode, camping, vysokohorskú turistiku, horolezectvo, skitouring, skialpinizmus, lyžovanie, nordic walking, via ferraty a podobne. Taktiež súvisiace vybavenie, ako sú GPS navigátory, outdoorové hodinky, meracie prístroje a služby.
Návštevu našej stránky a následne predajne doporučujeme aj zákazníkom, ktorí nemajú v problematike outdoorového vybavenia prehľad, pretože okrem tovaru zabezpečujeme odborné poradenstvo pri nákupe. Pokiaľ chcete začať s niektorým z uvedených športov, kvalifikovane Vás vystrojíme.
Náš tím vykonáva viaceré z aktivít, na ktoré zabezpečujeme výstroj a priebežne testujeme nami ponúkané výrobky. Taktiež spoluorganizujeme a sponzorujeme viaceré outdoorové a najmä horolezecké aktivity, na ktorých sú výrobky z našej ponuky pravidelne testované.